Nemlendiren Yaz Cilt Bakımı Rutini

Yazın gelişi, farklı cilt bakımı ihtiyaçlarını da beraberinde getiriyor. Cildinizi temiz, nemli tutmak ve güneşten korumak, havalar ısındığında çok daha önemli bir konu haline geliyor. Bunun için uygulamanız gereken yöntemler ise çok basit!

Nazik Bir Temizleyici

Sıcak yaz günleri nedeniyle artan terlemeler, kir, bakteri ve ısı ile birleştiğinde cildinizin gözenekleri tıkayabilir ve lekeler oluşturabilir. Cildinizi temiz tutmak, sivilce ya da leke riskini en aza indirmek için güne yüzünüzü yıkayarak veya hafif bir temizleyici kullanarak başlayın.

Cildinize en uygun temizleyicileri şimdi keşfedin.

Nemlendirici Tonikler

Doğru tonik, cildinizin yüzeyindeki istenmeyen kalıntıları ve esansiyel yağları, nemden arındırmadan nazikçe çıkarmalıdır. Sıcak yaz günlerinde cildinizi yatıştıran, dengeleyen ve besleyen bir ürünü mutlaka kullanmalısınız.

Cildinize en uygun tonikleri şimdi keşfedin.

Cilt Serumları

Serumlar genellikle küçük boyutludurlar ama güçlü formüllere sahip olan bakım ürünleridir. İnce formülleri ve konsantre miktarlarda aktif bileşenleri sayesinde cilt yüzeyine daha kolay nüfuz ederek dehidrasyon, kırışıklıklar ve daha fazlasını hedefler. Siz sadece tam olarak neye ihtiyacınız olduğunu belirleyin!

Cildinizin bariyer işlevini güçlendirmeye ve nemi daha iyi tutmasına yardımcı olan cilt serumlarını tercih edebilirsiniz. Yorgun görünen cildi canlandırma, ince çizgi ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı olacak bu ürünleri sabah ve akşam uygulayabilirsiniz.

Cildinize en uygun cilt serumlarını şimdi keşfedin.

Gözler için Ekstra Nemlendirme

Mevsimlerin gözlerimiz üzerinde büyük bir etkisi olabilir. Alerjiden neme kadar, gözlerin yaz aylarında rahatsızlık ve kuruluk yaşaması yaygın bir durum olabiliyor. Anında nemlendirme için, gece veya gündüz göz bakım kremleri uygulayabilirsiniz. Burada önemli olan cildin esnekliğini geri kazanmasına ve dehidrasyondan korunmasına yardımcı olmak.

Cildinize en uygun göz nemlendirici kremlerini şimdi keşfedin.

Nemlendiriciler

Besleyici bir nemlendirici olmadan hiçbir nemlendirici cilt bakımı rutini tamamlanmış sayılmaz. Cildin bariyer işlevini derinlemesine nemlendirecek ve yenilenmesine yardımcı olacak nemlendirici bakım kremlerini tercih edebilirsiniz.

Cilt tipinize uygun nemlendirici kremleri hemen keşfedin.

Güneş Kremleri

Hedefleri ne olursa olsun hiçbir cilt bakımı rutini, güneşin UVA ve UVB ışınlarından yüksek koruma katmanı olmadan tamamlanmış sayılmaz. UVB ışınları güneş yanığına neden olabilirken, UVA ışınları cildin daha derin katmanlarını etkileyerek cilt hücrelerine zarar verir ve erken yaşlanma belirtilerine neden olabilir. Güneşe maruz kalmak ayrıca cilt bariyerinize zarar vererek kuruluğa ve hassasiyete neden olabilir.

Güneşin tüm zarar veren ışınlarına karşı yüksek koruma sağlayabilmek için 30+ ya da 50+ faktör güneş kremlerinden mutlaka destek alın.

Güneş kremi seçeneklerini şimdi keşfedin.

Gece Bakım Kremleri

Gece boyunca, siz dinlenmenin tadını çıkarırken, cildiniz de yenilenme moduna girerek günün verdiği zararları onarır. Bu, cilt bakımı bileşenlerinizden maksimum sonuçları aldığınız zaman olduğundan, nemlendirici bir krem ​​veya maske ile nemi geri kazanmanın tam zamanı diyebiliriz.

Size en uygun gece bakım kremlerini şimdi keşfedin.

Vücut Bakımını Unutmayın

Sıcak hava, çok fazla sıcak duş almak ve hatta ellerinizle çok fazla çalışmak bile cildinizin doğal nemini ve yağını kaybederek ellerinizi, bacaklarınızı ve vücudunuzu kuru ve rahatsız hissetmenize neden olabilir. Duştan sonra, duşta sıcaklığı düşürmenin yanı sıra, vücudunuza uygulayacağınız nemlendirici bakım kremleriyle tüm olumsuz etkileri en aza indirgeyebilirsiniz.

Vücut bakım kremlerini şimdi keşfedin.

Categorized in: