Telefon kılıfları, telefonlarımızı çizilmelere ve darbelere karşı koruduğu için oldukça önem taşıyan aksesuarlarımız arasına çoktan girdi bile! Kullanıma bağlı olarak kirlenen telefon kılıfları hem görünüm hem de hijyen açısından bazı dezavantajlar yaratabiliyor. Gün boyunca elimizde tuttuğumuz telefonlarımızın kılıflarını belirli aralıklarla temizleyerek bütçenizi ve sağlığınızı koruyabilirsiniz.

Telefon Kılıfı Neden Sararır?

Telefon kılıflarının zamanla sararması oldukça normal bir durum. Bu sararma genellikle güneş ışığından, sıcaklıktan, nemden ve diğer çevresel faktörlerden kaynaklanır. Ayrıca, bazı telefon kılıfları renklendiriciler içerir ve bu renklendiriciler zamanla solabilir. Bu nedenle, telefon kılıflarınızın sararması kadar normal bir durum yok.

Şeffaf Telefon Kılıfı Nasıl Temizlenir?

Çoğu kişinin popüler tercihi olan şeffaf telefon kılıflarının temizlenmesi oldukça kolaydır. Bir kaba sabunlu su hazırlayarak, bir miktar pamuk ya da bez alın ve sabunlu suya batırın. Kılıfı bu bez ile silin ve ardından kuru bir bezle kurulayarak telefon kılıfınızın ömrünü uzatabilirsiniz.

Deri Telefon Kılıfı Nasıl Temizlenir?

Şık bir görünüme sahip olan deri telefon kılıflarının temizliği, diğer kılıflara nazaran daha da özen gerektirir. İlk olarak, nemli bir bezle kılıfı silin ve daha sonra bir miktar deri temizleyici veya deri koruyucu spreyi kılıfa püskürtün. Daha sonra bir bezle kılıfı temizleyin ve kurulayın. Bu işlemi düzenli olarak yaparak deri telefon kılıfınızın ömrünü uzatabilirsiniz.

Telefon Kılıfı Nasıl Temiz Tutulur?

Telefon kılıflarının temiz tutulması için düzenli olarak temizlemek gereklidir. Şeffaf kılıflar haftada bir defa, deri kılıflar ise ayda bir defa temizlenmelidir. Ayrıca telefon kılıflarının direkt güneş ışığına maruz kalmamasına özen gösterin ve aşırı sıcaklıklardan koruyun.

En sevilen cep telefonları ve cep telefonu kılıflarını PttAVM’de özel fiyatlarla keşfedin.

Categorized in: