Belisa saç düzleştiriciniz, otomatik kapatma özelliğine sahiptir. Cihazı açık unuttuğunuz durumlarda cihaz, 30 dakika sonra otomatik olarak kapanır. Böylece olabilecek kazaların ve gereksiz enerji tüketiminin önüne geçer.
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
LED EKRAN
\r\n
Led ekranı sayesinde ürününüzü kullanıma hazır olup olmadığını rahatlıkla görebilirsiniz.
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
ISI KORUMA ve Hızlı Isınma
\r\n
Kısa sürede ısınma özelliği ile ısı koruma sistemi sayesinde pratik ve kolay kullanım sağlar.
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
KERATİN VE ARGAN YAĞI KATKILI Seramik Plakalar
\r\n
Keratin ve argan yağı katkılı seramik düzleştirici plakaları sayesinde saçlarınızı mükemmel düzleştirir ve sağlıkla parlamasını sağlar.
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
DÜZLEŞTİRME ve BUKLE Özelliği
\r\n
Özel tasarım gövdesi sayesinde hem düzleştirme hem de bukle yapma imkanı.
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
SICAKLIK AYARI Özelliği
\r\n
Her saç tipine uygun sıcaklık ayarı (160°C - 230°C) ile saçınız için en uygun sıcaklığı seçebilirsiniz. 230°C profesyonel sıcaklık ayarı sayesinde saçınızı kolayca şekillendirebilir ve ideal görünümü kolaylıkla elde edebilirsiniz.
\r\n
\r\n\r\n\r\n
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n\r\n
\r\n
Isı Ayarı
\r\n
:
\r\n
160-230° C
\r\n
\r\n
Plaka Malzemesi
\r\n
:
\r\n
Keratin ve Argan Katkılı
\r\n
\r\n
Otomatik Kapanma
\r\n
:
\r\n
30 dk.
\r\n
\r\n
Ekran
\r\n
:
\r\n
LED
\r\n
\r\n
Plaka Kitleme Sistemi
\r\n
:
\r\n
Var
\r\n
Ürün Arzum Garantilidir.
\r\n
Önemli Bilgilendirme* Kargonuzu teslim alırken kontrol etmeniz büyük önem arz etmektedir. Paketlerin dışında hasar,eziklik,yırtılma,ıslaklık gibi normal olmayan bir durum tespit ettiğinizde ürünleri teslim almayarak kargo yetkilisine tutanak tutturmalı ve mutlaka iletişim formunu kullanarak veya telefon numaramızdan bizimle irtibata geçmelisiniz.
\r\n
\r\n
SATIŞ SONRASI HİZMET Almış olduğunuz ürün size ulaştığı zaman paketi kargo görevlisinin yanında kontrol ediniz. Dış ambalajında bir hasar tespit etmeniz durumunda kargo görevlisine mutlaka \"HASAR TESPİT RAPORU\" tutturunuz. Hasarlı kargolar için kargo görevlileri rapor tutmakla yükümlüdür. Aksi durumda oluşabilecek problemlerden firmamız sorumlu tutulamaz. Rapor tutturulmayan ürünlerde değişim ve iade yapılamayacaktır. Lütfen değişim yapacağınız ürünleri, orijinal ambalajı ve kutusu ile zarar görmemiş halde, siparişiniz ile birlikte gelen faturanıza değişim sebebinizi yazdıktan sonra kutunun içine yerleştirip gönderiniz. Sipariş edilen ürün hatası müşteri kullanımından meydana gelen bir hata ise veya 14 günlük süre içerisinde ürün kullanılmışsa ürünün iade ve değişimi yapılmaz.Ürün iadesi ve değiştirme şartları olarak, 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun gereği uygulamalar esastır.
\r\n
İncelemiş olduğunuz ürün Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliğinin 15. Maddesinin \"ç\" bendinde belirtilen; Tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış olan mallardan; iadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler sınıfında olduğundan ambalajı açılması halinde 14 günlük cayma hakkından faydalanılamaz.